Microsoft Cloud på svensk mark sätter hållbarhet i fokus

Microsoft lanserade 2021 en ny hållbar datacenter-region i världsklass i Sverige med närvaro i Gävle Sandviken och Staffanstorp.
Den nya svenska datacenter-regionen bygger på teknik som är hållbar i sin design och hjälper organisationer att minska sitt miljö-avtryck.
Vi hjälper er växla från äldre lokal infrastruktur till modern moln-teknik som ger verksamheten möjlighet att växa digitalt, samtidigt som vi minimerar er förbrukning av energi och relaterade koldioxidutsläpp.
Möjliggör molnet
Microsoft Cloud levererat från datacenter i Sverige gör det möjligt för organisationer och företag att dra nytta av kraften i molnet med förbättrad säkerhet, smidighet, kostnadsreduktioner, tillförlitlighet, produktivitet och en nästan obegränsad skalbarhet.
Studier visar att Microsoft Cloud är mellan 22-93% procent mer energieffektivt än traditionella lokala datacenters. Och med den nya tekniken  som finns i Microsofts svenska datacenter och som körs på 100% förnybar energi är Microsoft Cloud hela 72-98% mer koldioxideffektivt.
Låt oss arbeta tillsammans och modernisera er verksamhet med hjälp av Microsoft Cloud, det är bra för er organisation och bra för planeten.

Hållbart

Microsofts datacenter drivs på 100% förnybar energi tillsammans med ambitionen att etablera en noll-avfalls-certifiering. Detta kommer att hjälpa er  organisation att lättare nå era mål för hållbarhet.

Tillgängligt

Microsofts datacenter är höghastighetsanslutna och tillhandahåller flera fel-isolerade platser som kallas tillgänglighets-zoner. Detta ökar feltoleransen för verksamhetskritiska system och applikationer.

Robust

Microsofts datacenter är anslutna till världens största moln-infrastruktur. Detta ger er tillgång till den senaste digital tekniken som Microsoft Azure, Microsoft 365, Dynamics 365 och Power Platform.

Kontakta oss!

Vill ni prata mer om hur vi kan hjälpa er att
göra skillnad för just er verksamhet?

Ring oss på +46 (31) 231 140, skicka ett mail till contact@mojodoo.com, eller fyll i formuläret så hör vi av oss.
Namn Företag Telefon E-post Jag accepterar reglerna och villkoren och integritetspolicyn Skicka in

OM MOJODOO

Mojodoo Sweden AB är ett kund-centriskt och snabbfotat teknikföretag med expertis inom digital modernisering, transformation och riktig affärsnytta byggt på Microsofts moln-ekosystem.

Genom våra specialister hjälper vi organisationer att använda ny teknik till sin fördel för att skapa värde, fördelar och effektivitet.

KONTAKT

Drottninggatan 9
411 14 Göteborg
+46 (31) 231140

Privacy policy

Microsoft Partner Pledge

© 2023 Mojodoo Sweden AB. All Rights Reserved