2023-01-06

Mojodoo värd för ett nytt FinOps event i Göteborg

Mojodoo är åter igen stolt värd för en live-träff för den svenska FinOps gemenskapen i Göteborg.

När organisationer fortsätter att introducera molnbaserade lösningar är det viktigare än någonsin att kunna optimera sina kostnaderna för att maximera fördelarna med dessa plattformar.

Optimering av kostnader för molnet hjälper organisationer att minska onödiga utgifter, identifiera och eliminera slöseri och förhandla fram bättre priser med sina molnleverantörer. Genom att ta ett proaktivt hantera molnkostnader kan organisationer säkerställa att de får ut det mesta av sina molninvesteringar.

Oavsett om du är ett litet nystartat företag eller en stor organisation, är det avgörande att optimera dina molnkostnader för din organisations framgång.

På eventet kan ni mingla och prata med våra Certified FinOps Practitioners på Mojodoo, Johanna Löf, Stephan Seliger och Magnus Gustafsson.

Välkommen till detta personliga event i Göteborg, där du kan lyssna på fantastiska talare, träffa andra FinOps-entusiaster och våra experter.

Datum och tid:
2022-01-25, 17:00 -

Plats:
Centrala Göteborg

Registrering:
See Sverige Cloud FinOps Winter Meetup Gothenburg at FinOps Events Sverige Cloud FinOps


NYTTA, AMBITION, TEKNIK OCH- / ELLER NYHETSVÄRDE

  • Värde
  • Kostnader
  • Kontroll 
  • FinOps
  • Governance 

OM MOJODOO

Mojodoo Sweden AB är ett kund-centriskt och snabbfotat teknikföretag med expertis inom digital modernisering, transformation och riktig affärsnytta byggt på Microsofts moln-ekosystem.

Genom våra specialister hjälper vi organisationer att använda ny teknik till sin fördel för att skapa värde, fördelar och effektivitet.

KONTAKT

Drottninggatan 9
411 14 Göteborg
+46 (31) 231140

Privacy policy

Microsoft Partner Pledge

© 2023 Mojodoo Sweden AB. All Rights Reserved